Renovering

Renovering

Vill du renovera ditt kök, renovera en balkong eller bygga om ett nytt staket? Kanske vill du att våra duktiga snickare hjälpa dig med mindre snickeriarbeten som montering av möbler, lister, bygga en carport, garage, altan eller sommarstuga; eller kan det hända att du bara behöver våra hjälp till med målning, bredspackling av väggar, sätta tapeter och måleri av snickerier.

Du har hittat rätt! Oavsett vilken typ av jobb du har vi kan alltid hitta en bra lösning för dig!

Vår strävan är att erbjuda våra kunder en bekymmersfri tjanster av högsta kvalitet till rimliga priser. Våra ledord är noggrannhet, pålitlighet och kvalitet. Vi erbjuder således professionella tjänster för alla typer av kunder. Vi har ett stort nätverk av duktiga samarbetspartners inom olika områden.

Företaget är registrerat för f-skatt.  Ni som kund kan också lita på oss eftersom alla våra tjänster och arbetare är fullt försäkrade. Vi har kollektivavtal med Kommunal fackförbund, personlig försäkring med Fora och AFA Försäkring och Företagsförsäkring med Länsförsäkring.

ROT (-30%) & RUT (-50%)

Lite kort om vilka arbeten vi utför:

* Golvläggning

* Snickerier

* Köksmontering/Renovering

* Målning /Fasadmålning

* Bygga altan/terrass/trädäck

* Golvslipning

* Tapetsering

Kundbemötandet i fokus för oss

Service och ett trevligt bemötande är alltid i fokus för oss. Vi kommer gärna på ett hembesök där vi inspekterar renoveringsobjektet och talar med dig om dina önskemål. Därefter kan vi lägga upp en plan och ge dig ett kostnadsförslag. Har du några frågor under arbetets gång så finns vi alltid tillgängliga.

På den här sidan kommer du kunna läsa om:

Hur mycket kostar det att renovera?

Hur lång tid tar det att genomföra en renovering?

Vad ska jag tänka på innan jag börjar med min renovering?

Leverantörer & tips

Vad ska jag tänka på under & efter att mitt hem renoverats?

Kontakta oss idag så berättar vi mer! (kundservice endast på engelska)