Om Oss

Välkommen till Kleenerz AB

Kleenerz AB specialiserar oss på Hemstädning, Flyttstädning, Kontorsstädning och Byggstädning i olika städer. Vi erbjuder olika alternativ av städabonnemang för både privat- och företagskunder. Städningen kan ske dagligen, varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka beroende på vad ni har för behov. Vi skräddarsyr och utformar städupplägget tillsammans med er. Vi erbjuder bra standardupplägg på våra städabonnemang och tjänster, men du som kund har alltid möjlighet att påverka hur ert städupplägg ska se ut. Vi är måna om våra kunder, därför utför vi alltid vårt arbete med lite extra omsorg och noggrannhet. 

 

Vår vision och Metod i Städning- Miljövänlig Städning genom Färgkodningsmetod

För många städföretag är miljövänlig städning en retorik för att få uppmärksamhet av sina kunder . Men vi tar det verkligen på allvar. För oss står miljövänlig städning uppnås genom tillämpning av färger kodning.  Färger kodning hjälper oss segregera rengöringsmedel och utrustning för att använda dessa i olika arbetsområden. Färgkodningsmetod är en integrerad del av våra rengöringsprocesser eftersom vi tror att det är den mest hygieniska och effektiv rengöringsmetoden. Genom färgkodning ser vi till att vissa rengöringsmedel och utrustningar används i vissa delar av hus och kommersiella lokaler. Syftet med färgkodning är att förhindra smitta och spridning av infektioner på arbetsplatser och bostadsmiljöer. Enligt British Institute for Cleaning Sciences (BICSc) bidrar färgkoderna till konsekvent användning av utrustning, material och processer inom specifika områden.

Vi använder den utrustning som stöder en färgkodningsrengöringsordning. De objekt som vi färgkod kan innehålla: Moppar, Svabbgarn, Skaft, Moppstativ, Dukar, Dammvippor, Borstar, Svampar/Skurblock, Golvrakor, Skräpplockare, Sprayflaskor/Trycksprutor, Hinkar, Stegar och Övrigt Städutrustning.

Färgkodningsmetod

Rödfärgkodade material och verktyg används för rengöring i områden / miljöer med högre risk för smittspridning, till exempel toaletter och urinaler.

Gult färgkodade material och verktyg används för att rengöra sänkor, moppgolv, rena serviceläger, metallytor, laboratorieutrustning, speglar, gym och verkstäder.

Blå färgkodade material och verktyg används i mindre riskområden, t.ex. Kontor, ingångar, hallar, vardagsrum, sovrum, datorer, väggar, kakel, fönster etc.

Gröna färgkodade material och verktyg används för städning i kök, matförädlingsområden och restauranger.

Tydliga användarvillkor och tydliga och kvantifierbara instruktioner

Vi tror att klarhet ger grund för långsiktiga relationer, vare sig personliga eller professionella. Därför ger vi våra arbetare och våra kunder tydliga arbetsspecifikationer och arbetsscheman.

Våra Värden

Även om vi påstå att vi är ganska billiga,  ännu, istället för pris, så har vi valt att konkurrera med helt andra värden. Värden som trygghet, kundfokus, kvalitet och miljövänlig städning.

Garanati & Försäkring

Att tjäna är mycket mer än en trevlig och lyhörd inställning, även om denna sociala faktor också är viktig. Äkta service är det som ger önskvärda resultat till konkurrenskraftiga priser - och utför sina uppgifter effektivt och felfritt.

Vi hos Kleenerz AB strävar hårt för att uppfylla alla sådana krav. Vårt mål är att kunder alltid ska vara 100% nöjda, så vi ger kundnöjdhetsgaranti på alla våra tjänster!

För optimal säkerhet är det viktigt att vi har rätt försäkring. Med oss behöver du aldrig oroa dig. Vi har en ansvarsförsäkring med Länsförsäkringar som täcker alla typer av skador.

För din säkerhet som kund har vi en ansvarsförsäkring med en försäkringssumma på upp till 10 miljoner.