Hemstädning Malmö

Hemstädning

Att ta hjälp med hemstädningen behöver inte vara vare sig komplicerat eller speciellt dyrt. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp med städningen och i vilken utsträckning. Vissa vill bara ha hjälp med delar av huset då och då medan andra vill ha komplett hemstädning varje vecka.

Eftersom en städfirma arbetar i ditt eget hem är det viktigt att välja någon man känner sig trygg med och som har rätt försäkringar. Du som kund kan alltid lita på oss eftersom alla våra tjänster är helt försäkrade hos Länsförsäkring.

Vi har tecknat kollektivavtal med Kommunal. Vi betalar löner och förmåner till våra arbetare enligt kollektivavtal.

Vi har tecknat kollektivavtal med Fora och AFA Försäkring.

Regelbunden Hemstädning

Vi erbjuder olika alternativ av städabonnemang för både privat- och företagskunder. Städningen kan ske dagligen, varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka beroende på vad ni har för behov. Vi skräddarsyr och utformar städupplägget tillsammans med er. Vi erbjuder bra standardupplägg på våra städabonnemang och tjänster, men du som kund har alltid möjlighet att påverka hur ert städupplägg ska se ut. Vi är måna om våra kunder, därför utför vi alltid vårt arbete med lite extra omsorg och noggrannhet. Våra kunder förtjänar att komma hem till ett rent och nystädat hem.

Hemstädning Pris och Paket- 

Varje Vecka

Varannan Vecka

Varje Månad

Endast en gång 

125 kr/tim 160 kr/tim 185 kr/tim 250 kr/tim
Minimum 12 städningar Minimum 06 städningar Minimum 03 städningar En städning
Försäkrade städare Försäkrade städare Försäkrade städare Försäkrade städare
Avbokning/ändring utan avgifter, 3 dagar före städning Avbokning/ändring utan avgifter, 3 dagar före städning Avbokning/ändring utan avgifter, 3 dagar före städning Avbokning/ändring utan avgifter, 48 timmar före städning
Fakturor via e-post utan avgifter Fakturor via e-post utan avgifter Fakturor via e-post utan avgifter Fakturor via e-post utan avgifter

Notera 

  • Vi är inte riktigt dyra, men lågt pris är inte vår enda styrka. Vi väljer att bli kända av helt andra värden i stället för pris- värden som trygghet, kundfokus, kvalitet och miljövänlig städning.
  • Vi använder inte städning material i mer än ett hus för att undvika spridning av infektioner. Vi är medlemmar i Astma och Allergiförbundet Sverige och följer alltid deras riktlinjer för rengöring. Kunden kan tillhandahålla dammsugare, golvmoppar och städ-material eller så kan vi köpa dessa och lägga till kundfakturan. Städning material kommer att förbli hos kundens hus.
  • Om kunden ansvarar för att tillhandahålla allt städning material. Läs mer för en lista över städning material och utrustning som krävs för rengöring.
  • Minsta bokningstid är 2 timmar.
  • Här har vi samlat vad som ingår i tjänsten. Läs mer... 
  • Vad kan vara bra att tänka på innan vi kommer? Läs mer...
  • Rut-avdrag– hur fungerar det? Läs mer

Städ och uppehåll vid tecknat städabonnemang

Vi garanterar städning under årets alla 12 månader. Ska ni åka iväg på semester eller önskar uppehåll under sommaren, inga problem, hos oss kan ni som kund välja att ha städuppehåll upp till en månad.

Du betalar endast för vad du utnyttjar

Hos oss betalar du endast för vad vi levererar, inga extra tillägg på tiden. Den tiden som är överenskommen är vad vi ska utföra det utlovade jobbet på. Vid avvikelser som t.ex. svår smuts i hemmet eller extra tjänster kan en avvikelse på tiden tillkomma, dock upp till 30 min för att undvika höga kostnader för kunden.

Boka våra tjänster