Kontorsstädning Västerås

Få en enklare vardag – låt oss på Kleenerz  ta hand om kontorsstädningen åt er! Vi erbjuder kompletta Kontorsstaädning i Västerås, Borlänge, Falun och Malmö med omnejd, där ni sätter ihop den städtjänst som just er arbetsplats behöver. Det kan ske under dagtid eller kvällstid, alternativet du vill. Vi är vana vid båda delarna, och är närmast osynliga om du vill ha städningen gjord under kontorstid. Du inhandlar de produkter du vill att vi ska använda, men vi rekommenderar att de ska vara miljömärkta. Fråga oss gärna!

Verksamheten är försäkrad för din trygghet och en ansvarsförsäkring täcker eventuella skador om det skulle hända en olycka.

Vi har kollektivavtal med Kommunal. Vi betalar löner och förmåner till våra arbetare enligt kollektivavtal.

Välkommen att kontakta oss för prisuppgift. Fyll bara i formuläret så kontaktar vi på Kleenerz dig.

Professionell kontorsstädning

Oavsett du har ett litet kontor eller ett stort kontor är det viktigt att det är rent och snyggt. Det är en faktor som spelar en viktig roll för att skapa en positiv miljö för både kunder och anställda. Städning på arbetsplatsen är också viktigt för att hålla den fri från damm och allergener. Det bidrar till färre sjukskrivningar då dina medarbetare håller sig friska.

Naturligtvis är det en betungande uppgift att rengöra hela kontoret på egen hand, och även dyrt och ineffektivt eftersom du får mindre tid över till företagets huvudverksamhet. Därför är det en god idé att anlita professionella kontorsstädare som uppfyller dina krav på perfektion och även hjälper till att hålla arbetsmiljön och stämningen på topp.

Vi ser inget jobb som för stort eller för litet. Vi har stor erfarenhet av att städa kontor och andra lokaler, och ser till att jobbet utförs med omsorg, men utan att det tar onödigt lång tid.

Vad tjänsten ska inkludera bestämmer du själv och det finns även möjlighet att välja till saker som regelbunden fönsterputsning, golvvård och annat. Kontakta oss gärna om du undrar över något som rör kontorsstädning.

Innan vi lämnar en offert går vi tillsammans igenom lokalerna och hur företagets behov ser ut – självfallet utan kostnad.

Boka våra tjänster